Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی ضیا امروز (شنبه ششم مهرماه) در برنامه «فرمول یک» میزبان سید علی آقازاده، استاندار استان مرکزی برای گفتگو درباره حواشی کارخانه هپکو بود.

آقازاده در ابتدا گفت: بهمن ۹۷ آخرین باری بود که به هپکو سر زدم و در این ۶، ۷ ماه اتفاقی در هپکو نیفتاد که دوباره سر بزنم.

وی در پاسخ به این سوال ضیا که چرا استاندار که به نوعی رییس جمهور استان است، نتوانسته مشکل هپکو را حل کند، اظهار کرد: استاندار نفر اول دولت در استان است اما اختیارات خاص و تعریف شده ای دارد، همانطور که در زمینه امور مالیاتی وظایف رییس جمهور هم محدود و تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هپکو نیز درگیر مسائل قانونی زیاد و پیچیده ای است. در سازمان خصوصی سازی اختیارات در واگذاری هپکو کاملا تعریف شده است و سازمان خصوصی سازی در بررسی واگذاری سهام دولت اختیار تام دارد.

استاندار مرکزی ادامه داد: در طول دو سال گذشته ارتباط کامل و جامعی با هپکو و بیشتر از مدیران با کارگران تماس داشتیم. در طول دو سال گذشته جلسات زیادی را با منتخب کارگران برگزار کردیم چون خانواده هپکو فقط هزار نفر پرسنل دارد. به مردم استان اعلام می کنم بیش از اینکه با مدیران هپکو در تماس باشیم با کارگران از هر قشری در تماس بودیم و اطلاعات کاملی داشتیم.

آقازاده با بیان اینکه کارگر تضمین، امنیت شغلی و حقوقی می خواهد، تاکید کرد: کارگر می خواهد از آینده مجموعه ای که در آن کار می کند نگرانی نداشته باشد اما وقتی می بیند مدیریت نمی تواند دغدغه هایش را برطرف کند صدایش در می آید. من وقتی به استان رفتم، شاهد حقوق عقب افتاده ۶ ماهه بودیم و با کمک خود کارگران و دستگاه های ملی مثل وزارت اقتصاد، صنعت و معدن و تجارت، بانک ملی که عمده بودجه را تامین می کند و سازمان خصوصی سازی توانستیم طی سه چهار ماه حقوق روز کارگران را به صفر برسانیم.

وی یادآور شد: آن چیزی که به صورت رسمی پرداخت نشده حقوق سه ماه است؛ تیر و مرداد و شهریور. ضمن اینکه باید در طول سال یک یا دو بار به کارگران لباس و پاداش پرداخت شود اما حقوق رسمی شان فقط سه ماه پرداخت نشده است. 

استاندار مرکزی درباره حواشی تجمع کارگران در مسیر حرکت قطار توضیح داد: دو هفته قبل ساعت ۸ صبح متوجه شدیم کارگران شاهراهی که تهران را به اهواز وصل می کند در شهر صنعتی اراک بسته اند. بلافاصله شورای تامین را تشکیل دادیم و تا ساعت یک به نمایندگان کارگران گفتیم حرفتان را قبول داریم و مسئولان به دنبال رفع مشکل هستند. اما رفع مشکل هپکو پیچیدگی های قانونی دارد و موارد آن باید طی شود. بعد از ساعت ۱ شورای تامین به کارگران هشدار داد. چون بنا بر قانون کارگران می توانند تجمع و اعتراض کنند اما بستن راه معنی و مفهوم خوبی ندارد.

آقازاده ادامه داد: اما کارگران به این نکته توجهی نکردند. ما با حدود ۱۵۰ نفر از کارگران که شاید در بینشان مردم عادی هم بودند، صحبت کردیم و کارگران در شعارهایشان اعلام کردند ما می خواهیم استاندار را ببینیم اما به رغم اینکه شرایط طبیعی نبود تصمیم گرفتم به جمع کارگران بروم و اعضای شورای تامین هم آمدند. بلندگو دستی آوردند و من و فرمانده سپاه و دادستان و فرمانده نیروی انتظامی به داخل جمعیت رفتیم و یک ساعت با آنها صحبت کردیم.

وی تاکید کرد: در این مدت برخی از دوستان هم ما را نواختند. ما هم فقط سکوت کردیم و به آنها گفتیم ما ۹۹ و نیم درصد با شما در همه مسائل هپکو همراه هستیم و خواهشمندم این نیم درصد اختلاف نظر که بستن راه عمومی است و کار درستی نیست بپذیرید. دو قطار مسافربندی که ۵۰۰ نفر آدم در آن است، منتظرند که رد بشوند. زن و مرد و بچه و پیرو جوان و بیمار هستند. بعد از این حرفها، خیلی ها رفتند و فقط ۶۰، ۷۰ نفر آمدند. من به قطار سراسری گفتم در فاصله ۵۰۰ متری جمعیت بایستد و از آنها خواستم اجازه بدهند مسیر باز شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: یک ساعت و نیم دو ساعت صبر کردم و نزدیک غروب به نیروی انتظامی دستور دادیم بدون درگیری به کارگران فشار بیاورد که ریل باز شود. این عملیات فقط ۳۰ ثانیه طول کشید و تمام استنادات آن هست و طی این ۳۰ ثانیه برخی فقط زمین خوردند. اما درباره اینکه کسی کتک بخورد من به ضرس قاطع می گویم چنین چیزی نبوده نیست. ما چندین بار هشدار دادیم و این اتفاق نیفتاد.

کد خبر 4731351

منبع: مهر

کلیدواژه: علی آقازاده استاندار مرکزی مطالبات معوق مطالبات معوق کارگران هپکو اراک بانک مرکزی ایران شرکت نفت آرامکو عربستان قیمت دلار قیمت نفت بازار سهام وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی بورس قیمت یورو اربعین 98 قیمت سکه بهار آزادی ایالات متحده آمریکا هپکو اراک قطع یارانه نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد

به گزارش همشهری‌آنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

به گزارش فارس؛ موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

در این خصوص نظرات مختلفی توسط برخی مسؤولان و نخبگان در خصوص تجزیه شهرستان ری و الحاق برخی از بخش‌های این شهرستان به استان‌های جدید شرقی و غربی مطرح شده بود.
مخاطبان فارس با ثبت‌پویشی با عنوان «مردم قیامدشت با الحالق این شهر به استان شرقی مخالف هستند» در سامانه فارس من، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

کد خبر 849346 منبع: فارس برچسب‌ها احمد وحیدی خبر ویژه تهران

دیگر خبرها

  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • درخشش نیمه‌نهایی ‏CL‏ تکلیف این ستاره را مشخص کرد
  • تکلیف چند بازیکن پرسپولیس مشخص شد/ وضعیت تمدید قرارداد سرخپوشان
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • تکلیف لواندوفسکی در بارسلونا مشخص شد